Kurs HACCP
Kategoria:
500,00 zł
500,00 zł
Czas trwania: 30 godzin |
KURS HACCP
Cel edukacyjny
Nabycie umiejętności i kwalifikacji z zakresu HACCP.
Adresaci kursu
Kurs skierowany jest do osób pracujących w branży gastronomicznej.
Program kursu
- Wstęp – nazwa, geneza, wdrożenie,
- System HACCP – zastosowanie definicji i pojęć,
- Idea i zasady systemy HACCP,
- Składowe systemu HACCP,
- Omówienie praktyki higienicznej GHP oraz praktyki produkcyjnej GMP w stosunku do systemu HACCP.
Tryb
Kurs odbywa się w formie stacjonarnej.
Certyfikaty
Po ukończonym kursie uczestnik otrzymuje zaświadczenie.
Dodatkowo:
- certyfikat w języku polskim – 30 zł
- certyfikat w języku angielskim – 30 zł
Uwagi
Uruchomienie kursu uzależnione jest od minimalnej liczby chętnych.
500,00 zł
Czas trwania: 30 godzin |