Kucharz małej gastronomii
Kategoria:
1500,00 zł
1500,00 zł
Czas trwania: 80 godzin |
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Cel edukacyjny
Teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestników do wykonywania zawodu kucharza małej gastronomii.
Adresaci kursu
Kurs przeznaczony dla wszystkich osób, które chcą nabyć i udokumentować kwalifikacje niezbędne dla profesjonalnego wykonywania czynności prowadzenia małej gastronomii. Zdobyty certyfikat będzie cennym dodatkiem przy poszukiwaniu pracy w charakterze kucharza małej gastronomii.
Program kursu
- Zasady BHP Podstawy technologii gastronomicznej,
- Minimum sanitarne i HACCP,
- Obsługa konsumenta,
- Catering i organizacja imprez okolicznościowych,
- Planowanie i organizowanie produkcji gastronomicznej,
- Zasady zakładania działalności gastronomicznej,
- Obsługa kas fiskalnych i terminala płatniczego,
- Dokumentacja,
- Zajęcia praktyczne w placówce gastronomicznej.
Tryb
Kurs odbywa się w formie stacjonarnej.
Certyfikaty
Po ukończonym kursie uczestnik otrzymuje zaświadczenie.
Dodatkowo:
- certyfikat w języku polskim – 30 zł
- certyfikat w języku angielskim – 30 zł
Uwagi
Uruchomienie kursu uzależnione jest od minimalnej liczby chętnych.
1500,00 zł
Czas trwania: 80 godzin |